The driver behind

Selected Car Outlet

Hvem er Selected Car Outlet?

Selected Car Outlet er et nystartet leasingselskab med masser af erfaring og kapitalstærke ejere i ryggen. I de klassiske bygninger i Gubsø Garage i Silkeborg ligger Selected Car Outlet i idyliske og eksklusive omgivelser. Selected Car Outlet er udsprunget af Selected Car Group, der bl.a. har Danmarks største leasingselskab inden for sports, luksus og premiumsegmentet.

Selected Car Outlet bygger også på de samme erfaringer og trækker på de samme interne ressourcer som de andre selskaber i Selected Car Group koncernen. Dette giver tryghed i handlen, og sikre at der er styr på alle processer i handlen.

Konceptet bag Selected Car Outlet er at vi vil levere biler til konkurrencedygtige priser. Bilerne er typisk fra  de klassiske premiumbrands. Bilerne er ofte mere end 5 år gamle og har ofte plus km 100.000 på tælleren. Bilerne er også i de fleste tilfælde topmodeller med masser af udstyr og power. Biler der uden problem har masser af km tilbage i sig henover de kommende år.

For at sikre dig anbefaler vi altid at du tegner en CarGarantie aftale, der dækker hvis uheldet skulle være ude.  Dette gør at du trygt kan tegne en leasingaftale på din næste drømmebil.

Find os i Silkeborg

Find din næste bil her