Sikre dig tryghed i leasingperioden med CarGarantie - Powered by Selected Car Outlet

CarGarantie

Scroll

Vores anbefaling

Ved indgåelse af en leasingaftale hos Selected Car Outlet har du mulighed for at købe mekanisk forsikring gennem os leveret af CarGarantie. Uanset hvem der kasko forsikrer din bil kan du tilvælge en mekanisk forsikring gennem CarGarantie.

Leasing er lovgivningsmæssigt ikke kategoriseret som et køb, men derimod som et lejeforhold, hvorfor forbrugeren ikke er beskyttet af købelovens 24 måneders reklamationsret og i den forbindelse 6 måneders fuld garanti. I Selected Car Outlet føler vi derfor et ansvar, for at sikre vores kunder bedst muligt, ved at tilbyde garantiprodukter fra førende leverandører til favorable priser.

Biler leaset igennem Selected Car Outlet er typisk produceret af en af verdens førende bilfabrikanter og derfor solidt bygget, men omvendt er der mange ting, der kan gå i stykker på en moderne bil og reparationer kan være en bekostelig affære. Derfor tilbyder vi i samarbejde med CarGarantie forskellige muligheder og pakker, så du kan føle dig tryg på vejene.

Pakken du bør vælge, afhænger naturligvis af dine behov, din risikovillighed samt din bils alder og kilometerstand. Selected Car Outlet fremhæver generelt forsikringspakken CarGarantie Inclusive Comfort Plus som den mest optimale mekaniske garantipakke til premium biler jf. at denne dækker praktisk talt som fabriksgarantien med ganske få undtagelser.

Ønsker du ikke at bruge så store beløb på garantipakker, er det vores anbefaling, at du hellere vælger en mindre dækkende garantipakke end slet ikke at tilvælge nogen pakke. Vi henviser til den detaljerede beskrivelse af mulighederne i ”Garantipakkerne”. Selected Car Outlet har erfaret, at vores kunder helt generelt sætter meget stor pris på den tryghed som en garantipakke giver, og så er den hurtigt tjent hjem igen, hvis uheldet skulle være ude. Ved at vælge en garantipakke, sikrer du derved din biløkonomi på bedste vis.

Du er meget velkommen til at kontakte din Leasingkonsulent hvis du skulle have spørgsmål eller har brug for yderligere vejledning. Garantipakken skal tilvælges når leasingaftalen indgås eller i forbindelse med forlængelse af en eksisterende leasingaftale, og det er en forudsætning at leasingtager ikke er bekendt med at køretøjet har mekaniske problemer.

Tag fat på os hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål til CarGarantie igennem Selected Car Outlet, så sidder vores leasingkonsulenter klar til at hjælpe dig.